Gårdsbutik & Café

HEMMEGÅRDENS

GÅRDSBUTIK & CAFÉ

 

På Hemmegården  har vi i år öppnat en liten gårdsbutik som också innefattar ett litet gårdscafé med glutenfria bakverk.

GÅRDSBUTIKEN

I gårdsbutiken säljer vi dels egenproducerade varor såsom honung, must, saft och sylt men även inköpta inredningsprodukter som passar både i det egna hemmet eller som present. Det finns även lite smycken för den som gillar det. Vi sätter även ihop presenter i cellofan som är perfekta att ge bort. Det är alltid trevligt att få något lokalproducerat.

GÅRDSCAFÉ

Vi har en dotter med celiaki och är extremt känslig mot gluten, så vi förstår hur viktigt det är att man kan lita på att det man äter verkligen är glutenfritt. Det är inte helt enkelt att hitta ett ställe att fika på där hon kan välja vad hon vill ha. Det är därför vi valt att endast erbjuda glutenfri fika hos oss.

På gården bakar vi glutenfria bakverk som serveras i gårdscaféet. Eftersom allt vi bakar i köket är glutenfritt kan vi garantera att det är just glutenfritt. Vi erbjuder även laktosfria och mjölkfria alternativ. Sen kan man välja dryck utifrån smak där vi erbjuder egentillvekad must eller saft för den som vill ha något kallt och till kaffeälskaren erbjuder vi allt ifrån vanligt bryggkaffe till espresso och kaffe latte och allt kan fås både laktosfritt och koffeinfritt. För dig som föredrar te så har vi både svart, rött och grönt te i spännande smaker.


KONST

På två av väggarna i lokalen låter vi lokala konstnärer hänga sina alster till visning och försäljning. Detta har varit mycket uppskattat och vi hoppas kunna erbjuda olika typer av konst som byts ut med jämna mellanrum.


Just nu ställer Starbybon Urban Lennartsson och hans fru Helena Strevens ut sina tavlor hos oss.


VÄLKOMNA!